Nr |
Godz |
Poniedzialek |
Wtorek |
Sroda |
Czwartek |
Piatek |
1 |
7:10- 7:55 |
|
S_ 3ż-2/2 j.angielski
|
MD 4ż-1/2 dod.umiej.za
|
DOR.ZAW. MP |
|
2 |
8:00- 8:45 |
|
S_ 5ż-1/2 j.angielski
|
MD 4ż-1/2 dod.umiej.za
|
DOR.ZAW. MP |
S_ 4ż j.angielski
|
3 |
8:50- 9:35 |
KI 4ż zasady żyw
|
KI 3rz-2/2 tech. gastr.
|
MD 4ż-1/2 prac.obsł.go
|
BD 2a-2/2 j.angielski
|
S_ 2h-2/2 ang_z_hot
|
4 |
9:50-10:35 |
KI 2h-2/2 prac.obsł.ko
|
KI 3rz-2/2 tech. gastr.
|
MD 4ż-1/2 prac.obsł.go
|
DA 5l-2/2 j.angielski
|
DA 3l-2/2 j.angielski
|
5 |
10:40-11:25 |
KI 2h-2/2 prac.obsł.ko
|
Bo 2l wych.rodz.
|
MD 4ż-1/2 prac.obsł.go
|
DA 5l-2/2 j.angielski
|
BI 3ż-1/2 prac.usł.gas
|
6 |
11:35-12:20 |
KI 2h-2/2 prac.obsł.ko
|
BI 3rz-2/2 zasady żyw
|
S_ 2l-2/2 ang-log
|
S_ 4a-2/2 j.ang.ek
|
BI 3ż-1/2 prac.usł.gas
|
7 |
12:25-13:10 |
|
|
Te 3h-2/2 prac.hotelar
|
KI 4ż-2/2 dod.umiej.za
|
KI 4ż zaj.z wych.
|
8 |
13:25-14:10 |
IB 2l-2/2 laborat-maga
|
RG 1hż-1/2 podst.hot
|
Te 3h-2/2 prac.hotelar
|
KI 4ż-2/2 dod.umiej.za
|
Te 2h-1/2 prac.hotelar
|
9 |
14:15-15:00 |
S_ 1hż-2/2 ang_zaw_gast
|
|
Te 3h-2/2 prac.hotelar
|
KI 4ż zasady żyw
|
Te 2h-1/2 prac.hotelar
|
10 |
15:10-15:55 |
|
|
|
|
Te 2h-1/2 prac.hotelar
|
|