Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik żywienia

i usług gastronmicznych

 

Deklaracja

dostępności

RODO

 SZKOŁA
   - Samorząd
   - Rada Rodziców
   - Biblioteka
   - Wolontariat
  - Sport szkolny
Szczęśliwy numer
 
 Strona archiwalna
 PROJEKTY
  Eramus+
 PARTNERZY

 

„Zdrowie człowieka tkwi od pokoleń w tym co ma w głowie i co na stole”
                                                                                           prof. Jan Gawęcki

 

Klaudia  Kończyk z klasy i Aleksandra Kogut  z klasy zwyciężyły w eliminacjach szkolnych XXVII edycji Olimpiady Wiedzy o Żywieniu.
Uczennice będą reprezentowały Szkołę podczas Etapu Okręgowego w dniu 2 grudnia 2022 r. w Rzeszowie.

Tematem wiodącym tegorocznej edycji jest: ,,Ryby i owoce morza – przetwórstwo i zastosowanie w żywieniu”.
Serdecznie gratulujemy i życzymy sukcesów w dalszych olimpijskich zmaganiach!
Etap szkolny przeprowadzili nauczyciele przedmiotów gastronomicznych: p. Krzysztof Indyk i p. Agata Wójcik.