Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik żywienia

i usług gastronmicznych

 

         22.11.2022 r. odbyła się wycieczka przedmiotowa klasy 1 i 2 TŻ do Rzeszowa. Uczniowie zapoznali się z układem funkcjonalnym i nowoczesnym wyposażeniem restauracji w hotelach 4 i 5 *, podziwiali wystrój Restauracji Patio, lobby, Vinoteki oraz niezwykle urokliwej antresoli weneckiej w Grand Hotel Boutique. Natomiast w Hotelu Bristol Tradition  Luxury mieli możliwość zobaczyć, jak wygląda kuchnia nowoczesna z połączeniem folku oraz poznać techniki obsługi. Spędziliśmy miło czas, jednocześnie ucząc się zawodu od strony praktycznej. Organizatorzy wycieczki Monika Terebecka i Krzysztof Indyk dziękują Guest Relations Manager, za poświęcony czas i wiedzę przekazaną uczniom.

Zobacz galerię