Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik

handlowiec

Technik żywienia 
i usług gastronmicznych

Deklaracja

dostępności

RODO

 SZKOŁA
    Symbole Szkoły
    Samorząd
    Rada Rodziców
    Biblioteka
    Wolontariat
    Sport szkolny
 PROJEKTY
  Eramus+
 PARTNERZY

 

Cennik wyrobów garmażeryjnych

Pracowni Gastronomicznej

na rok 2025

 


 

  • Bigos staropolski - 23,00 (1kg)

  • Fasolka po bretońsku - 25,00 (1kg)

  • Paszteciki z kapusta mięsem i grzybami  - 1,25 (szt.)

  • Pasztet drobiowo wieprzowy - 28,40 (szt) foremka około 1 kg

  • Pieczeń ze schabu z sosem - 70,00 (1kg)

  • Pieczone pierogi gyrosowe  - 1,30 (szt.)

  • Pierogi ruskie  - 0,50 (szt.)          

  • Pierogi z kapustą i grzybami  - 0,80 (szt.)

  • Pierogi z mięsem  - 1,00 (szt.)

  • Pierogi z kaszą gryczana i białym serem  - 0,60 (szt.)

  • Gołąbki z mięsem kaszą ryżem i grzybami  - 32,00 (kg) około 5 szt.

  • Zupa gulaszowa - 20,00 (l)

  • Barszcz czerwony czysty  - 5,00 (l)

  • Galaretka drobiowa  - 1,80 (szt.)