Cennik wyrobów garmażeryjnych
Cennik wyrobów garmażeryjnych
Pracowni Gastronomicznej
na rok 2025
-
Bigos staropolski - 23,00 (1kg)
-
Fasolka po bretońsku - 25,00 (1kg)
-
Paszteciki z kapusta mięsem i grzybami - 1,25 (szt.)
-
Pasztet drobiowo wieprzowy - 28,40 (szt) foremka około 1 kg
-
Pieczeń ze schabu z sosem - 70,00 (1kg)
-
Pieczone pierogi gyrosowe - 1,30 (szt.)
-
Pierogi ruskie - 0,50 (szt.)
-
Pierogi z kapustą i grzybami - 0,80 (szt.)
-
Pierogi z mięsem - 1,00 (szt.)
-
Pierogi z kaszą gryczana i białym serem - 0,60 (szt.)
-
Gołąbki z mięsem kaszą ryżem i grzybami - 32,00 (kg) około 5 szt.
-
Zupa gulaszowa - 20,00 (l)
-
Barszcz czerwony czysty - 5,00 (l)
-
Galaretka drobiowa - 1,80 (szt.)