Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik żywienia

i usług gastronmicznych

 

Cennik wyrobów garmażeryjnych

Pracowni Gastronomicznej

na rok 2022

Wkrótce nowe ceny wyrobów

 


 

- Bigos staropolski -    
- Ryba w sosie greckim -   (5 porcji)
- Pieczeń z żółtym serem kurczakiem i dodatkami -   (foremka)
- Paszteciki z kapustą, mięsem i pieczarkami -   (1 szt.)
- Pierogi gyrosowe -   (1szt)
- Pasztet luksusowy -   (foremka)
- Gołąbki z mięsem -   (1szt.)
- Gołąbki z suszonymi grzybami -   (1szt.)
- Krokiety z kapustą   -   (1szt.)
- Krokiety z kapustą i mięsem -   (1szt.)
- Pierogi ruskie -   (1szt.)
- Pierogi z kapustą -   (1szt.)
- Pierogi z kapustą i suszonymi grzybami -   (1szt.)
- Rolada kurczakowo - serowa z pieczarkami -    
- Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym -    
- Schab pieczony ze śliwką -   (około 1 kg)
- Pieczeń z szynki wieprzowej -   (około 1 kg)
- Zupa meksykańska -   (10 porcji )
- Zupa gulaszowa -   (10 porcji)