Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik

handlowiec

Technik żywienia 
i usług gastronmicznych

Deklaracja

dostępności

RODO

 SZKOŁA
    Symbole Szkoły
    Samorząd
    Rada Rodziców
    Biblioteka
    Wolontariat
    Sport szkolny
 PROJEKTY
  Eramus+
 PARTNERZY

 

Cennik ciast Zespołu Szkół nr 1

Pracowni Gastronomicznej

na rok 2025

 


 

 

Ciasta:


 

 

 Ciasto biszkoptowe z truskawkami, borówką i galaretkaz bita śmietaną i serkiem mascarpone            

  94,90

 Ciasto biszkoptowe z truskawkami i galaretka

   52,00

 Makowiec na kruchym spodzie               

   72,20

 Karpatka

  46,60

 Keks bakaliowy

  55,00

 Malinowa chmurka                        

  76,80

 Murzynek

  46,00

 Piernik z powidłem śliwkowym i masą kawową  

  97,70

 Cappuccino z jabłkiem, orzechami i kremem kawowym

  108,20

 Ciasto czekoladowe z wiśniami

  141,30

 Ciasto czekoladowe ze śliwka kalifornijską  

  138,00

 Ciasto miodowe z powidłem z kremem grysikowym  

  78,60

  Placek ekonomiczny

  92,00

  Cisto makowo-kokosowe z kremem budyniowym  

  80,20

 Odwracany   

  50,00

 Czekoladowe prince polo     

  179,70

 Ciasto kruche z jabłkami i biszkoptem  

 105,80

 Placek tortowy    

 121,50

 Ciasto ucierane ze śliwką  

  33,50

 Pychotka    

  77,50

21)   Ciasto serowo-makowe z lukrem  

  95,00

 Sernik orzechowy z kremem budyniowym i kawą 

  98,40

 Sernik poranna rosa    

  53,20

 Sernik wiedeńsk

  105,00

 Sernik z brzoskwiniami 

  71,00

 Sernik na kakaowym cieście 

  60,70

 Szarlotka wykwintna    

  34,00

 Szarlotka z budyniem                                  

  39,30

 Wuzetka tradycyjna                          

  105,20

 Ciasto biszkoptowe czekoladowe z owocami i galaretką z kremem grysikowym

  111,10