Jadłospis
Pracowni Gastronomicznej w Zespole Szkół nr1 w Sanoku
Poniedziałek 02.12
Zupa ziemniaczana (450ml)
Bigos z pieczywem (350g)
Herbata z cytryną (200ml)
Wtorek 03.12
Zupa neapolitańska z makaronem (450ml)
Zrazy mielone w sosie grzybowym (100g)
Kasza jęczmienna (200g)
Sałata lodowa z dodatkami i dipem (80g)
Kompot wieloowocowy (200ml)
Środa 04.12
Zupa fasolowa z ziemniakami (450ml)
Schab duszony faszerowany śliwką (100g)
Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)
Surówka z marchwi, jabłka i chrzanu (100g)
Kompot wieloowocowy (200ml)
Czwartek 05.12
Rosół z makaronem (450g)
Podudzie pieczone (2 szt)
Ryz na sypko z warzywami (200g)
Mizeria ze śmietaną (100g)
Herbata z cytryną (200ml)
Piątek 06.12
Zupa kapuśniak z pieczywem (450ml)
Makaron z białym serem i warzywami (350g)
Herbata z cytryną (200ml)
Jabłko
Jadłospis przygotowany jest zgodnie
z obowiązującym programem nauczania. Jadłospis może ulec zmianie z przyczyn od nas niezależnych