Jadłospis
Pracowni Gastronomicznej w Zespole Szkół nr1 w Sanoku
Poniedziałek 18.11
Zupa meksykańska z pieczywem (450ml)
Makaron z białym serem i warzywami (350g)
Herbata z cytryną (200ml)
owoc
Wtorek 19.11
Zupa pomidorowa na wywarze mięsnym z warzywami
i ryżem (450ml)
Bitki ze schabu z sosem (100g)
Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)
Surówka z kiszonej kapusty (100g)
Kompot wieloowocowy (200ml)
Środa 20.11
Zupa koperkowa z tartym ciastem (450ml)
Udko pieczone (100g)
Frytki (200g)
Surówka z marchewki, jabłka i pomarańczy (100g)
Kompot wieloowocowy (200ml)
Czwartek 21.11
Krem z dyni z groszkiem ptysiowym(450g)
Kotlet drobiowy panierowany w bułce z dodatkiem płatków kukurydzianych (100g)
Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)
Sałatka z buraczków (100g)
Kompot wieloowocowy (200ml)
Piątek 22.11
Zupa kalafiorowa z ziemniakami (450ml)
Gołąbki bez zawijania z sosem pomidorowym (350g)
Herbata z cytryną (200ml)
Jadłospis przygotowany jest zgodnie
z obowiązującym programem nauczania. Jadłospis może ulec zmianie z przyczyn od nas niezależnych