Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik żywienia

i usług gastronmicznych

 

Jadłospis

Pracowni Gastronomicznej w Zespole Szkół nr1 w Sanoku

 

Poniedziałek 21.10

Zupa pomidorowa na wywarze mięsno-warzywnym

z makaronem  (450ml)

Udko z kurczaka pieczone  (100g)

Ryż na sypko z warzywami (150g)

Surówka z kapusty pekińskiej z pomidorem, ogórkiem i papryką(80g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

                                                       

Wtorek 22.10

Zupa jarzynowa na wywarze mięsnym  (450ml)

Bigos z kapusty białej i kiszonej z mięsem, kiełbasa, boczkiem

 i pieczarkami (350g) chleb zwykły (60g)

Herbata z cytryną (200ml)

Owoc

 

Środa 23.10

Zupa kminkowa na wywarze mięsnym z warzywami

i makaronem (450ml)

Roladki drobiowe ze szpinakiem i serem feta  (100g)

Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)

Surówka z marchwi, jabłka i chrzanu (100g)

Kompot wieloowocowy  (200ml)

 

Czwartek 24.10

Zupa brokułowa z ryżem i warzywami na wywarze mięsnym (450ml)

Spaghetti z sosem pomidorowym mięsno warzywnym

 z żółtym serem (350g)

herbata z cytryną (200ml)

 

Piątek 25.10

Żurek na wędzonce z jajkiem i chlebem   (450ml)

Kluski śląskie z sosem pieczarkowym (350g)

Surówka z różnych warzyw (100g)

Herbata z cytryną (200ml)

 

Jadłospis przygotowany jest zgodnie

z obowiązującym programem nauczania. Jadłospis może ulec zmianie z przyczyn od nas niezależnych