Jadłospis
Pracowni Gastronomicznej w Zespole Szkół nr1 w Sanoku
Poniedziałek 19.05
Zupa krupnik z kaszy jęczmiennej na wywarze
mięsno-warzywnym (450ml)
Spaghetti po bolońsku (350g)
Herbata z cytryną (200ml)
Jabłko
Wtorek 20.05
Zupa ogórkowa z ryżem (450ml)
Kotlety drobiowy (100g)
Ziemniaki z masłem i koperkiem(200g)
Sałata lodowa (80g)
Kompot wieloowocowy (200ml)
Środa 21.05
Rosół z makaronem (450ml)
Pieczeń ze schabu z sosem (100g)
Kasza gryczana (150g)
Surówka z marchwi i chrzanu (100g)
Kompot wieloowocowy (200ml)
Czwartek 22.05
Zupa grysikowa na wywarze mięsnym z warzywami (450ml)
Kotlet mielony (100g)
Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)
Kapusta zasmażana (80g)
Kompot wieloowocowy (200ml)
Piątek 23.05
Barszcz zabielany z ziemniakami i jajkiem (450ml)
Ryba w sosie greckim z pieczywem (350g)
Herbata cytryną (200ml)
Jadłospis przygotowany jest zgodnie
z obowiązującym programem nauczania. Jadłospis może ulec zmianie z przyczyn od nas niezależnych