Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik

handlowiec

Technik żywienia 
i usług gastronmicznych

Galeria

Galeria

Jubileusz - informacje 

 
Patronat honorowy
Patronat medialny
Sponsorzy  
 

Deklaracja

dostępności

RODO

 SZKOŁA
   - Samorząd
   - Rada Rodziców
   - Biblioteka
   - Wolontariat
  - Sport szkolny
 PROJEKTY
  Eramus+
 PARTNERZY

 

Jadłospis

Pracowni Gastronomicznej w Zespole Szkół nr1 w Sanoku

 

Poniedziałek 02.06

Zupa neapolitańska (450ml)

Udko pieczone (100g)

Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)

Pomidor z cebulką na rukoli (80g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

 

Wtorek 03.06

Zupa brokułowa z ziemniakami na wywarze mięsnym (450ml)

Karkówka pieczona (100g)

Ryż na sypko (200g)

Mizeria (80g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

 

Środa 04.06

Zupa kminkowa z makaronem (450ml)

Kotlet pożarski (100g)

Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)

Sałatka z buraczków (100g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

 

Czwartek 05.06

Zupa gulaszowa (450ml)

Kotleciki półmięsne z sosem pomidorowym (350g)

Surówka z młodej kapusty (100g)

Herbata z cytryna (200ml)

 

Piątek 06.06

Zupa krupnik z kaszy jaglanej (450ml)

Makaron z białym serem i warzywami (350g)

Herbata z cytryną (200ml)

Jabłko

  

Jadłospis przygotowany jest zgodnie

z obowiązującym programem nauczania. Jadłospis może ulec zmianie z przyczyn od nas niezależnych