Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik żywienia

i usług gastronmicznych

 

Jadłospis

Pracowni Gastronomicznej w Zespole Szkół nr1 w Sanoku

 

Poniedziałek 18.11

Zupa meksykańska z pieczywem (450ml)

Makaron z białym serem i warzywami (350g)

Herbata z cytryną (200ml)

owoc

 

Wtorek 19.11

Zupa pomidorowa na wywarze mięsnym z warzywami

i ryżem (450ml)

Bitki ze schabu z sosem (100g)

Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)

Surówka z kiszonej kapusty (100g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

 

Środa 20.11

Zupa koperkowa z tartym ciastem (450ml)

Udko pieczone (100g)

Frytki (200g)

Surówka z marchewki, jabłka i pomarańczy (100g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

 

Czwartek 21.11

Krem z dyni z groszkiem ptysiowym(450g)

Kotlet drobiowy panierowany w bułce z dodatkiem płatków kukurydzianych (100g)

Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)

Sałatka z buraczków (100g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

 

Piątek 22.11

Zupa kalafiorowa z ziemniakami (450ml)

Gołąbki bez zawijania z sosem pomidorowym (350g)

Herbata z cytryną (200ml)

 

 

Jadłospis przygotowany jest zgodnie

z obowiązującym programem nauczania. Jadłospis może ulec zmianie z przyczyn od nas niezależnych