Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik żywienia

i usług gastronmicznych

 

Deklaracja

dostępności

RODO

 SZKOŁA
   - Samorząd
   - Rada Rodziców
   - Biblioteka
   - Wolontariat
  - Sport szkolny
 PROJEKTY
  Eramus+
 PARTNERZY

 

Jadłospis

Pracowni Gastronomicznej w Zespole Szkół nr1 w Sanoku

 

Poniedziałek 20.11

Zupa krem z  pieczarek z groszkiem ptysiowym(450ml)

Kotlet drobiowy w panierce z dodatkiem sezamu (100g)

Frytki (150g)

Surówka z marchwi, jabłka i pomarańczy (100g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

                                                        

 

Wtorek 21.11

Zupa ziemniaczana z pieczywem  (450ml)

Zapiekanka makaronowa z kurczakiem i        warzywami (350g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

Jabłko

 

 

Środa 22.11

Barszcz czerwony zabielany z jajkiem(450ml)

Kotlet mielony  (100g)

Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)

Kapusta zasmażana (100g)

Herbata z cytryną  (200ml)

 

Czwartek 23.11

Zupa neapolitańska z makaronem (450ml)

Schab po cygańsku (100g)

Kasza gryczana (200g)

Sałata lodowa z dodatkami (80g)

Herbata z imbirem (200ml)

 

Piątek 24.11

Zupa grochowa z boczkiem i grzankami (450ml)

Ryba w sosie greckim z pieczywem (350g)

Herbata z cytryną (200ml) 

Gruszka

 

 

Jadłospis przygotowany jest zgodnie

z obowiązującym programem nauczania