Jadłospis
Pracowni Gastronomicznej w Zespole Szkół nr1 w Sanoku
Poniedziałek 02.06
Zupa neapolitańska (450ml)
Udko pieczone (100g)
Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)
Pomidor z cebulką na rukoli (80g)
Kompot wieloowocowy (200ml)
Wtorek 03.06
Zupa brokułowa z ziemniakami na wywarze mięsnym (450ml)
Karkówka pieczona (100g)
Ryż na sypko (200g)
Mizeria (80g)
Kompot wieloowocowy (200ml)
Środa 04.06
Zupa kminkowa z makaronem (450ml)
Kotlet pożarski (100g)
Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)
Sałatka z buraczków (100g)
Kompot wieloowocowy (200ml)
Czwartek 05.06
Zupa gulaszowa (450ml)
Kotleciki półmięsne z sosem pomidorowym (350g)
Surówka z młodej kapusty (100g)
Herbata z cytryna (200ml)
Piątek 06.06
Zupa krupnik z kaszy jaglanej (450ml)
Makaron z białym serem i warzywami (350g)
Herbata z cytryną (200ml)
Jabłko
Jadłospis przygotowany jest zgodnie
z obowiązującym programem nauczania. Jadłospis może ulec zmianie z przyczyn od nas niezależnych