Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik żywienia

i usług gastronmicznych

 

Jadłospis

Pracowni Gastronomicznej w Zespole Szkół nr1 w Sanoku

 

Poniedziałek 02.12

Zupa ziemniaczana (450ml)

Bigos z pieczywem (350g)

Herbata z cytryną (200ml)

 

Wtorek 03.12

Zupa neapolitańska z makaronem (450ml)

Zrazy mielone w sosie grzybowym (100g)

Kasza jęczmienna (200g)

Sałata lodowa z dodatkami i dipem (80g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

 

Środa 04.12

Zupa fasolowa z ziemniakami (450ml)

Schab duszony faszerowany śliwką (100g)

Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)

Surówka z marchwi, jabłka i chrzanu (100g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

 

Czwartek 05.12

Rosół z makaronem (450g)

Podudzie pieczone (2 szt)

Ryz na sypko z warzywami (200g)

Mizeria ze śmietaną (100g)

Herbata z cytryną (200ml)

 

Piątek 06.12

Zupa kapuśniak z pieczywem (450ml)

Makaron z białym serem i warzywami (350g)

Herbata z cytryną (200ml)

Jabłko

 

 

 

 

Jadłospis przygotowany jest zgodnie

z obowiązującym programem nauczania. Jadłospis może ulec zmianie z przyczyn od nas niezależnych