Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik

handlowiec

Technik żywienia 
i usług gastronmicznych

Jubileusz - informacje
Jubileusz - zapisy do końca maja 2025
Patronat honorowy
Patronat medialny
Sponsorzy  
 

Deklaracja

dostępności

RODO

 SZKOŁA
   - Samorząd
   - Rada Rodziców
   - Biblioteka
   - Wolontariat
  - Sport szkolny
 PROJEKTY
  Eramus+
 PARTNERZY

 

Jadłospis

Pracowni Gastronomicznej w Zespole Szkół nr1 w Sanoku

 

Poniedziałek 19.05

Zupa krupnik z kaszy jęczmiennej na wywarze

mięsno-warzywnym (450ml)

Spaghetti po bolońsku (350g)

Herbata z cytryną (200ml)

Jabłko

 

Wtorek 20.05

Zupa ogórkowa z ryżem (450ml)

Kotlety drobiowy (100g)

Ziemniaki z masłem i koperkiem(200g)

Sałata lodowa (80g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

 

Środa 21.05

Rosół z makaronem (450ml)

Pieczeń ze schabu z sosem (100g)

Kasza gryczana (150g)

Surówka z marchwi i chrzanu (100g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

 

Czwartek 22.05

Zupa grysikowa na wywarze mięsnym z warzywami (450ml)

Kotlet mielony (100g)

Ziemniaki z masłem i koperkiem (200g)

Kapusta zasmażana (80g)

Kompot wieloowocowy (200ml)

 

Piątek 23.05

Barszcz zabielany z ziemniakami i jajkiem (450ml)

Ryba w sosie greckim z pieczywem (350g)

Herbata cytryną (200ml)

 

  

Jadłospis przygotowany jest zgodnie

z obowiązującym programem nauczania. Jadłospis może ulec zmianie z przyczyn od nas niezależnych