Rok założenia

1925

Strona główna
Plan lekcji
Dziennik
Kontakt

Technik

ekonomista

Technik

logistyk

Technik

rachunkowości

Technik

hotelarstwa

Technik żywienia

i usług gastronmicznych

 

Szkolny etap OWE został otwarty 8 stycznia przez dyrektor Renatę Gromek, która w krótkim wystąpieniu podkreśliła ważną rolę nauki w poznawaniu świata oraz w walce z fake newsami.
W grudniu zakończył się ogólnopolski konkurs biznesowy Mistrzostwa Biznes i Zarządzanie, w którym uczniowie klasy 3a Patryk Woś, Mateusz Gierlicki i Kacper Drozd zajęli wysokie 81. miejsce.
W dniu 18.12.2024r. w naszej szkole odbyły się zajęcia ze strzelectwa sportowego w ramach ministerialnego "Programu Upowszechniania Strzelectwa” na lata 2023-2025.
20 grudnia 2024 roku uczennice klasy 3ż uczestniczyły w organizacji i obsłudze wigilii dla seniorów w Centrum Usług Senioralnych Caritas Archidiecezji Przemyskiej
Czas oczekiwania na Boże Narodzenie należy do najpiękniejszych w roku. W dniu 20 grudnia 2024 roku w naszej szkole odbyły się Jasełka pod tytułem „Boże Narodzenie- Mimo Wszystko”.
W zakładce Plan lekcji znajduje się nowy plan, obowiązujący od 07. stycznia 2025 r.
Wiktoria Kosturska awansowała do finału III Olimpiady Umiejętności Hotelarskich.
Wielki sukces uczennicy naszej szkoły. Martyna Suwała uczennica kl. 2h technikum hotelarskiego awansowała do etapu centralnego Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej.
Nikola Spędzia, uczennica klasy 2ż przeszła eliminacje wstępne i zakwalifikowała się do Finału XXXII Podkarpackiego Konkursu Poezji Religijnej w Sędziszowie Małopolskim.
Obsługa przyjęć okolicznościowych daje uczniom technikum żywienia i usług gastronomicznych wyjątkową okazję do nauki i praktycznego doskonalenia umiejętności w rzeczywistym środowisku.